Low Carb Protein Brownies

Chocolate with a lot of protein
icon 30 Min.
Protein Brownies © foodspring
Das Besondere an unseren Protein Brownies Rezept ist die Verwendung von Backprotein und Banane. Das Backprotein ersetzt einen Teil des Mehls und die Bananen machen die Protein Brownies richtig saftig und sind für deinen Körper viel gesünder als Butter.

Zutaten

6 Personen

  • 80 g
    Vollkornhaferflocken
  • 2
    Bananen
  • 2
    reif
  • 4 tbsp
    Eier
  • 4 tbsp
    Agavendicksaft

Zubereitung

  • 1

    Divide two eggs and beat the egg whites until stiff. Mix the third egg into the rest of the ingredients. The best choice of whey protein for this recipe is the chocolate flavoured one. You can use more or less stevia depending on preference. To finish

  • 2

    carefully fold the egg whites into the mix.

  • 3

    Place the dough on a flat

  • 4

    greased baking mould and bake in the oven at 180 degrees for about 20 minutes.

  • 5

    Cool and then dig in!

  • 1
    Guten Appetit!
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Rezeptübersicht

Ziel
Shape
Gesamtzeit
30 Min.
Schwierigkeit
easy

Nährwert, pro Portion

Proteine
16g
Kohlenhydrate
29g
Fett
14g
Kalorien
320 kcal